Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker! Dit gaat als volgt:
Meld jouw product aan in het retourproces, dan ontvang je van ons een unieke code en kun je hiermee je nieuwe bestelling plaatsen. Op deze manier kan het artikel gratis geretourneerd worden en kan je een nieuwe bestelling plaatsen met het gewenste artikel.

De producten kunnen niet worden bekeken of worden afgehaald. Wij hebben namelijk geen fysieke winkel.

Onze pakketten worden met zorg overgedragen aan de post. Zij doen er alles aan om de pakketten op tijd te leveren. Mocht dit niet het geval zijn kan u contact met ons opnemen. (Bij het niet op tijd bezorgen is Speedcube.nl niet aansprakelijk, na het overdragen ligt dit in handen van de vervoerder).

Nee, dit gaat helaas niet. Ons voorraadsysteem is volledig geautomatiseerd. Dit betekent dat de bestelling direct wordt verwerkt. Hierdoor kunnen wij ook zo’n korte levertijd hanteren.

Bij alle geopende verpakkingen, waarvan het plastic folie is verwijderd (niet in alle gevallen) en bij alle gebruikte producten. Er geldt alleen garantie op fabrieksfouten. Dit geldt dus niet bij het tegenvallen of niet lekker draaien van het product.

Je hebt helaas geen recht op teruggaaf van het prijsverschil.

Het kan soms iets langer duren voor de code actief is. Mocht deze na 23:30 uur nog niet zichtbaar zijn kunt u een mail sturen naar klantenservice@speedcube.nl

Dit is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Doorgaans staat het bedrag binnen 5 werkdagen weer op uw rekening.

Zeker! Al onze producten zijn inclusief 21% BTW.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Nee, wij berekenen geen kosten door aan de klant voor een betaalmethode.

Onze reviews worden verzameld via een derde partij, Kiyoh. Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan, kunnen een review plaatsen en zo onze website/artikelen beoordelen. Hier kun je lezen hoe betrouwbaar deze reviews zijn en hoe Kiyoh dit aanpakt. 

Klantenservice

Heb je een vraag en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op.
We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00. Je kunt ons bereiken zowel per e-mail als telefonisch.

T. +31 (0)85 040 76 92
E. klantenservice@speedcube.nl

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Menu

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.