Altijd korting:
5%5%

Bij een minimaal
bedrag van €20,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

10%10%

Bij een minimaal
bedrag van €35,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

15%15%

Bij een minimaal
bedrag van €50,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

20%20%

Bij een minimaal
bedrag van €65,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

Betalen

PAY. is een payment service provider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. Je kunt PAY. zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van jouw bank naar onze webshop gaat.

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

U kunt direct betalen door middel van internetbankieren via uw eigen bank. Als het betalen via uw eigen bank onverhoopt mislukt, komt u terug aan de kassa en kunt opnieuw een keuze maken uit de verschillende betalingsmogelijkheden.

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt direct betalen met u paypal account. Als het betalen via uw paypal onverhoopt mislukt, komt u terug aan de kassa en kunt opnieuw een keuze maken uit de verschillende betaalmethoden.

PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.
Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermen wij ook uw aankopen! Dus als u niet ontvangt wat u bestelt heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen.

AfterPay is Riverty geworden!

Riverty voert voor Speedcube.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving van Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Achteraf betalen: binnen 14 dagen. Klarna is nu beschikbaar voor Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Finland. Met deze snelle en veilige betaalmethode rekent u uw aankoop direct af, via een bankoverschrijving of automatische incasso.

Deze webwinkel geeft u in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. U hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en je betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

– U betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.
– U heeft altijd 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen.
– De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
– U hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
– U heeft altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.
– U kunt uw facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl.
– U kunt alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt overgedragen.

De webwinkel rekent €0 voor het gebruik van deze service. Bedenk dat deze kosten per webwinkel kunnen verschillen.

Kosten bij te late betaling
Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck
Wanneer voor Achteraf Betalen gekozen wordt zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren, wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan.

Privacystatement
Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met de geldende wetgeving verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt voor advertentiedoeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt ter identificatie, voor klantanalyse, kredietevaluatie, marketingactiviteiten en verdere productontwikkeling. Bekijk Klarna’s privacystatement voor een nadere uitleg over de manier waarop Klarna persoonsgegevens verwerkt.

Door Achteraf Betalen te gebruiken gaat u ermee akkoord dat Klarna uw persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacystatement verwerkt, inclusief het overdragen van gegevens aan zorgvuldig uitgekozen partners of aan landen buiten de EU/EER.

* Geldt niet voor alle goederen en diensten, bijv. vliegreizen, evenementen en speciaal vervaardigde producten.
** Bij facturen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.

De voorwaarden op deze pagina downloaden.

American Express behoort tot één van de drie grootste creditcardmaatschappijen in de wereld. Om deze reden is het zowel online als offline een veelgebruikte betaalmethode. De American Express creditcard is geliefd bij gebruikers vanwege de uitgebreide service en de vele extra’s zoals het loyaliteitsprogramma. En er is goed nieuws, want American Express behoort (Amex) tot de betaalmethodes die wij aanbieden!
Met Apple Pay kun je aankopen doen in allerlei apps en hoef je je betalings­gegevens nooit meer in te voeren. Met de knop om te betalen met Apple Pay kun je nu nog sneller en veiliger betalen dan met je betaalpas.
EPS Überweisung is een populaire betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. De betaalmethode EPS is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL en kent een bereik van meer dan 2 miljoen bankpas- en kaarthouders in Oostenrijk.
Giropay is erg populair in Duitsland. Een betaling via deze betaalmethode lijkt veel op het betaalproces van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument.
Mobiel betalen, nu ook met Google Pay. Internetgigant Google heeft een eigen betaalmethode gelanceerd. Met Google Pay betaalt u online uw aankopen in een oogwenk met een Android-smartphone.

Creditcardbetalingen snel en eenvoudig met Maestro. Met de Maestro debit -of creditcard van MasterCard ervaart u niet alleen ultiem gebruiksgemak, maar shopt u ook veilig online. Daarnaast wordt de betaalmethode wereldwijd geaccepteerd en worden betalingen direct afgeschreven.

Bancontact is een Belgische betaalmethode waarmee u via uw eigen vertrouwde bankomgeving kunt betalen. Betalen met deze betaalmethode is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Bancontact is erg populair onder consumenten in België.

Met deze betaalmethode gaat u naar uw eigen bank en maakt u het totaalbedrag over naar ons rekeningnummer. Met een eenmalige incasso als betaalmethode wordt het bedrag direct afgeschreven van uw bankrekening. Als u kiest voor een afschrijving, dan verzoeken wij u het totaalbedrag van uw bestelling zelf over te maken op bankrekeningnummer NL33RABO0190292121 ten name van Datal B.V. onder vermelding van uw bestelnummer.

U kunt dan direct betalen door middel van internetbankieren via uw eigen bank. Als het betalen via uw eigen bank onverhoopt mislukt, komt u terug aan de kassa en kunt opnieuw een keuze maken uit de verschillende betalingsmogelijkheden.

SOFORT Banking behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom dit zo is? Met SOFORT Banking maakt u simpelweg gebruik van uw beproefde, veilige Internetbankieren.
Het invoeren van de gegevens en codes voor uw Internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH en niet bij de webshop.

Er worden geen fraudegevoelige gegevens, zoals login gegevens en bevestigingscodes voor Internetbankieren opgeslagen. SOFORT GmbH stuurt de in uw overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar uw bank. Uw vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden door SOFORT niet opgeslagen, maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan uw bank overgedragen.

Wij accepteren alleen VISA en Mastercard. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

Heeft u een VVV Cadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Deze kunt u ook bij ons inleveren. Het tegoed van uw cadeaukaart zal tijdens het plaatsen van de bestelling verzilverd worden op het aankoopbedrag. Indien er een resterend bedrag open blijft staan, kunt u dit met een andere betaalwijze betalen.

De Yourgift Card is een prepaid elektronische cadeaukaart die het voor u eenvoudig maakt om een passend cadeau uit te kiezen in een webshop naar keuze. YourGift Cards zijn zowel op internet als in fysieke winkels te besteden en daarmee een passend cadeau voor elke gelegenheid. Op dit moment worden YourGift Cards bij circa 3.000 verkooppunten verkocht, waaronder PostNL, Primera, C1000, V&D, SHELL, Jumbo en vele Toerist Informatie Punten en uiteraard op de site van YourGift Card.

Nieuw binnen

Uitverkocht

RECENT TOYS
 19,99

Uitverkocht

CONSTANTIN
 19,95

Uitverkocht

CONSTANTIN
 19,95

Altijd korting
365 dagen per jaar

Bliksem-SNEL! voor 23:30
besteld, morgen in huis

Eén is geen! Bij ons
koop je altijd meer

Veilig bestellen bij een
vertrouwde website

Menu