Altijd korting:
5%5%

Bij een minimaal
bedrag van €20,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

10%10%

Bij een minimaal
bedrag van €35,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

15%15%

Bij een minimaal
bedrag van €50,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

20%20%

Bij een minimaal
bedrag van €65,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

De spelregels

Wij willen het voor al onze klanten aantrekkelijk maken om bij ons te kopen en hoe kan dat anders als met korting?
Wie wilt dat nou niet? Wij willen natuurlijk dat er zo veel mogelijk ‘dozen’ worden gestapeld en daar bedoelen wij mee, dat er minimaal 2 aankopen worden gedaan om überhaupt te kunnen profiteren van de kortingsactie. Daarnaast hebben wij een minimaal bedrag gekoppeld aan een bepaald kortingspercentage. Als je dus voor €65,- koopt, krijg je 20% korting op je gehele aankoop. Het is dus slim om eens om je heen te vragen of je vriend(in), vader, moeder, neefje of nichtje ook nog iets nodig heeft, zodat je samen kunt bestellen en dus het maximale kortingspercentage kunt gebruiken! 😉

Op een rijtje:
5% korting bij een minimaal bedrag van €20,-*
10% korting bij een minimaal bedrag van €35,-*
15% korting bij een minimaal bedrag van €50,-*
20% korting bij een minimaal bedrag van €65,-*

*Geldig bij aankoop van minimaal 2 producten en EXCLUSIEF producten in de uitverkoop

WIJ ZIJN UNIEK met dit concept!
Je krijgt namelijk ook op de ALLER NIEUWSTE artikelen korting!

Uiteraard blijf onze webshop verder helemaal hetzelfde. We kopen altijd de nieuwste items in. Onze klantenservice staat nog steeds altijd voor je klaar en ook de bezorg-snelheid is ook nog steeds even snel!

Mis jij nog een merk die niet in onze webshop te vinden is, maar die wel past bij ons assortiment? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en dan gaan wij kijken of het mogelijk is om dit merk toe te voegen.

Nieuwe huisstijl

Onze oude vertrouwde webshop in een nieuw jasje!
Speedcube.nl bestaat inmiddels bijna 10 jaar en daarom zijn we eens gaan nadenken over het gehele concept hierachter. In 2015 is het allemaal begonnen met de speedcubes, maar inmiddels in de webshop uitgegroeid tot een enorme shop die zo veel meer te bieden heeft en zijn we dus gaan nadenken over onze visie hierop.

Speed = SNEL
Zoals ook in heel veel reviews te lezen is, is ‘Speed’, of te wel SNEL, een woord dit goed bij ons past. Bestel je op werkdagen voor 23:30, dan ontvang jij de volgende werkdag je pakketje al thuis! Speedy Gonzales is er niks bij 😉 Daarbij komt dat wij altijd zorgen voor de nieuwste producten. Is er een nieuw product van een bepaald merk? Dan proberen wij deze ook zo SNEL mogelijk te bemachtigen, zodat jij deze kunt kopen. Tel daarbij op dat wij een klantenservice hebben die ook altijd zo SNEL mogelijk reageert. Of je ons nu een mailtje, een bericht op social media of WhatsApp stuurt, overal staan we paraat. En als laatste hebben wij natuurlijk een enorm uitgebreid assortiment in educatief speelgoed. Hiermee stimuleer je je hersenen en los je puzzels steeds SNELLER op!

Cube = Kubus / Doos
De cube staat ook niet alleen maar voor een kubus, voor de meeste bekend als een Rubik’s kubus, maar ook voor een doosje. Bijna alle artikelen zijn verpakt in een doosje. Ons concept is dan ook het stapelen van doosjes. Bij minimaal 2 producten krijg je namelijk een kortingspercentage, indien je aan de eisen voldoet.

Altijd korting
365 dagen per jaar

Bliksem-SNEL! voor 23:30
besteld, morgen in huis

Eén is geen! Bij ons
koop je altijd meer

Veilig bestellen bij een
vertrouwde website

Menu