Happy Cubes

Happy Cubes zijn kleurrijke, leuke en uitdagende puzzels van SmartGames. Ze zijn ontworpen om kinderen en...

Duurzame houten legpuzzels

Het is belangrijk om te benadrukken dat houten puzzels over het algemeen, de meest duurzame puzzels zijn. Hout is namelijk een natuurlijk materiaal dat hernieuwbaar is en minder schade toebrengt aan het milieu tijdens de productie en verwerking ervan.

Crazy, Crazy Aaron’s

Crazy Aaron’s putty is een uniek en speels kneedbaar speelgoed dat is gemaakt door de Amerikaanse fabrikant Crazy Aaron’s Puttyworld. Het is een soort kneedgum met een enigszins rubberachtige textuur, waardoor het gemakkelijk te vormen en te manipuleren is.

Nieuw! GAN 14 Maglev

GAN14 in een notendop: 1.296 aanpassingsmogelijkheden, numeriek tuning systeem, verbeterde Core Positioning 4.0 en magnetische levitatie 3.0.

ROBOTIME : DIY houten modelbouw kits

Robotime is een merk dat gespecialiseerd is in gedetailleerde houten modelbouwpakketten. Het merk werd opgericht in 2007 en heeft sindsdien een brede collectie van verschillende modellen ontwikkeld zoals dieren, muziekinstrumenten en voertuigen tot beroemde bouwwerken en miniatuur huisjes.

Cadeaus onder de 10 euro

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor niet al te veel geld? Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres! Wij hebben hieronder een kleine selectie gemaakt van allemaal cadeaus onder de € 10,-.

‘Huzzle’ je hersens

Een leuke manier om je hersenen te trainen en tegelijkertijd plezier te hebben!

5 Tips voor de zomervakantie

De zomervakantie is weer volop aan de gang. Alle kinderen hebben weken vrij en ook de rest van Nederland mag genieten van de vakantie.

Modelbouw iets voor jou?

Wil jij eens iets nieuws uitproberen? Misschien is modelbouw wel iets voor jou! Modelbouw is een leuke, creatieve hobby waarin je kunt werken met je handen en iets moois kunt creëren.

Rubiks Kubus soepel maken?

Elke draai die stroef gaat in je rubiks kubus kan je zo weer een paar seconden kosten. Dat is natuurlijk zonde! Daarom is het belangrijk dat je speedcube altijd soepel blijft.

Wist jij dat puzzelen goed voor je is?

Puzzelen is goed voor je hersenen: het maakt je gedachten scherper, je concentratie verbetert en je brein wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren.

Hoe moet je een rubik’s cube oplossen?

Het is en blijft een fascinerende puzzel die uitdagend is voor jong en oud. Om erachter te komen hoe je deze magische puzzel kubus oplost, lees je allemaal hier.

Het Mysterie Ontrafelen

Als je op zoek bent naar een manier om je hersenen een boost te geven, dan is een breinbreker de perfecte oplossing!

18 RESULTATEN GEVONDEN

Menu

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.