Altijd korting:
5%5%

Bij een minimaal
bedrag van €20,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

10%10%

Bij een minimaal
bedrag van €35,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

15%15%

Bij een minimaal
bedrag van €50,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

20%20%

Bij een minimaal
bedrag van €65,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

MoYu MFJS RS3M V5 Serie

Net als de vorige versie, de RS3M 2020, heeft Moyu besloten om een upgraded variant uit te brengen vanwege de zwakkere magnetische kracht in de kubus. Om dit te versterken, hebben ze ervoor gezorgd dat er nu 24 extra magneten aan de randstukken zijn toegevoegd. Hierdoor is de kubus makkelijker te hanteren en heeft het een betere stabiliteit gekregen. Je hebt de keuze uit vijf verschillende versies, zodat er voor ieder wat wils is. We bieden de maglev, ball-core UV en magnetic dual adjustment varianten aan. De maglev en magnetic dual adjustment versies kan je inclusief een handige robot stand aanschaffen. Met deze keuzemogelijkheden kun je als speedcube liefhebber precies de juiste versie vinden die bij je past.

MoYu RS3M V5 3×3 Ball-Core met Robot Stand
Deze versie beschikt over een zogeheten Ball Core, waarbij er een bal rond de kern is geplaatst met acht magneten die gericht zijn op de hoekstukken. Daarnaast bevinden zich aan de onderkant van de hoekstukken ook magneten die aangetrokken worden door de magneten in de kern. Dit zorgt voor twee belangrijke voordelen. Ten eerste ervaar je een iets sterker magnetisch gevoel bij de kubus. Daarnaast wordt de kubus ook stabieler tijdens het gebruik. Dit systeem, dat vergelijkbaar is met het systeem dat wordt gebruikt in de GAN 11-14, geeft de kubus een indrukwekkende kwaliteit. Bovendien heeft deze variant, net als de iets goedkopere versie, ook het MagLev-systeem. Een extra toevoeging is de beschermende en aantrekkelijke UV-coating op het plastic. Deze topkwaliteit speedcube kan zonder twijfel de concurrentie aan met puzzels die twee keer zo duur zijn.

MoYu RS3M V5 3×3 MagLev met of zonder Robot Stand
MagLev betekent dat de gebruikelijke ophanging met metalen veren is vervangen door twee afstotende ringmagneten. Hierdoor zweeft de ene magneet boven de andere en ontstaat er een veerkrachtig effect, waardoor wrijving tussen veren en ringen wordt vermeden. Dit resulteert in een snellere en stillere kubus. Bovendien vermindert het de kans op het vervelende piepende geluid dat kan optreden bij speedcubes zonder MagLev-ophanging. Voor een kleine meerprijs ten opzichte van de standaard variant is dit wellicht de ideale keuze voor degenen die een snelle en kwalitatief goede speedcube willen zonder de portemonnee te veel te belasten.

MoYu RS3M V5 3×3 Dual Adjustment met of zonder Robot Stand
Deze variant komt natuurlijk met de bekende magneten van hoek naar rand, die in de afgelopen jaren een standaard zijn geworden op alle echt goede speedcubes. De kubus heeft geen afstotende ringmagneten zoals in de twee iets duurdere modellen, maar maak je geen zorgen. De kubus is van nature al ongelooflijk snel rechtstreeks uit de verpakking. Als je niet houdt van extreem snelle (en potentieel moeilijk te controleren) speedcubes, is deze variant misschien wel de perfecte keuze voor jou. Naast magnetisering heeft deze kubus (net als de andere versies) ook het gepatenteerde Dual Adjustment systeem van MoYu. Met dit systeem kun je eenvoudig de veerkracht en de mate van vastdraaien van de puzzel aanpassen om het perfecte gevoel in je kubus te vinden.

Extra informatie

Merken

Model

Magnetic, Maglev + Robot Stand, Magnetic Dual Adjustment + Robot Stand, Magnetic Dual Adjustment, Maglev Ball Core + Robot Stand

Speedcube kleur

stickerless

Speedcube magneten

Normaal

Speedcube merken

MoYu

Speedcube prijsklasse

Speedcube € 10 – € 25

Speedcube type

3×3

 9,99 24,99

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

MoYu MFJS RS3M V5 Serie
5%5%

Bij een minimaal
bedrag van €20,-

10%10%

Bij een minimaal
bedrag van €35,-

15%15%

Bij een minimaal
bedrag van €50,-

20%20%

Bij een minimaal
bedrag van €65,-

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten ook

MOYU
 11,99 20,99
QIYI
 25,99 41,99
MOYU
 9,99 24,99

Altijd korting
365 dagen per jaar

Bliksem-SNEL! voor 23:30
besteld, morgen in huis

Eén is geen! Bij ons
koop je altijd meer

Veilig bestellen bij een
vertrouwde website

MoYu MFJS RS3M V5 Serie

 9,99 24,99

Menu