Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

Uitverkocht

EAN: 6923039171159 SKU 7115A-8 Categorieën , ,

Sengso Gigaminx Cube

De Sengso Gigaminx speedcube is een puzzel die speciaal is ontworpen voor de ultieme uitdaging op het gebied van speedcubing. Met maar liefst 12 oppervlakken en 5 lagen, is deze speedcube veel moeilijker dan een normale megaminx puzzel. Het begrijpen en manoeuvreren van de Sengso Gigaminx vergt meer dan alleen snelheid en behendigheid. Het vereist het vermogen om complexe patronen te herkennen en strategische zetten te maken. Elke laag van deze speedcube is een uitdaging op zichzelf, met unieke draaibewegingen en positioneringen.

Voor speedcubers die op zoek zijn naar een nieuwe en fascinerende cube ervaring, biedt de Sengso Gigaminx een ongekende test van vaardigheden en geduld. Het oplossen van deze speedcube vereist niet alleen kennis van de basisalgoritmen, maar ook geavanceerde technieken.

Extra informatie

Gewicht382 g
Afmetingen115 × 110 × 110 mm
Merken

Speedcube merken

Sengso

Speedcube kleur

stickerless

Speedcube prijsklasse

Speedcube € 10 – € 25

Speedcube type

Gigaminx

Speedcube magneten

Geen

 22,99

Uitverkocht

‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎Stuur mij een e-mail‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎wanneer dit product weer op voorraad is

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

Gerelateerde producten

SENGSO
 18,95 32,95
 
 

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Sengso Gigaminx Cube

 22,99

Menu

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.