Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

Ugears U-Fidgets Stille Oceaan


De U-Fidgets Stille Oceaan serie van Ugears biedt vier fantastische dierenfiguren. Van bewoners van de diepten tot dieren die wonen in het oppervlakkigere water, deze prachtige wezens herinneren ons er aan dat we moeten zorgen voor oceanen door: plastic te verminderen, te stoppen met storten van afval, onze wereld moeten behouden en dat van hen. De set bestaat uit vier kleine houten figuren die gebouwd kunnen worden, elk met eenvoudige mechanische elementen:
1: Walvis (41,5 x 9,6 x 59 mm) Een prachtig dier dat koning is van de zeeën. Deze magestueuze zoogdieren verkennen de diepte van de oceaan met hun liefdesliedjes. Hun majestueuze voorkomen en vrije geest roept een gevoel van vervoering op, hierdoor voelen we ons verbonden met de kracht en pracht van deze dieren.
2: Pijlstaartrog (52 x 9,6 x 45,5 mm) De pijlstaartrog is een adembenemend mooi wezen, verwant aan haaien. Toch staat deze soort wereldwijd op het punt te verdwijnen. Deze primitieve, maar sluwe dieren behouden hun gezag in het water en blijven alert en wakker. Helaas bedreigen klimaatverandering, de zeespiegelstijging en overbevissing het voortbestaan van de pijlstaartrog.
3: Haaien (37 x 9,6 x 65 mm) Haaien zijn de apex roofdieren in de oceanen. Ze spelen een enorm belangrijke rol voor de gezondheid van het maritieme ecosysteem. Helaas hebben veel haaienpopulaties het het afgelopen decennium moeilijk gehad. Ondanks hun slechte reputatie suggereren sommige studies dat de meeste haaien liever samenwerken dan aanvallen. Haaien zijn onmisbaar voor het bereiken van een gezond evenwicht in zee.
4: Zeepaardjes (35 x 9,6 x 62 mm) Zeepaardjes zijn misschien wel de meest iconische bewoners van de oppervlakkige zee. Met hun ongewone uiterlijk, lijken ze op een paard, maar zwemmend voelen ze meer als een vogel. Jammer genoeg zijn zeepaardjes een bedreigd soort, en lijden ze onder het verdwijnen van koraalriffen en zeegrasvelden. Wat ook zo bijzonder is aan zeepaardjes is dat de mannetjes verantwoordelijk zijn voor het dragen van de jongen.
Elke DIY-fidget heeft een draaiend element waar je met je vingertoppen mee kan spelen, evenals een oogje om als sieraad te hangen of als sleutelhanger te gebruiken. Vervaardigd uit natuurlijk composiethout van hoogwaardige kwaliteit. Elke fidget kan geverfd worden met een lichte verflaag of vernis om het natuurlijke uiterlijk te behouden. Of laat de U-fidgets lekker naturel, de keuze is aan jou! Deze eenvoudige 3D-puzzels worden geleverd met getekende instructies en zijn eenvoudig te bouwen, zelfs voor de meest jonge bouwers.

Formaat pakket: 105 x 75 x 15 mm
Aantal onderdelen: 33
Geschatte montagetijd: 40 min

Product afmetingen: x x mm

Extra informatie

Gewicht50 g
Afmetingen105 × 75 × 15 mm
Merken

Modelbouw merken

Ugears

Modelbouw collectie

Dieren, Widgets

Modelbouw materiaal

Hout

Modelbouw doelgroep

Volwassenen, Kinderen

Modelbouw incl. lijm

Nee

Modelbouw incl. verf

Nee

Modelbouw lijm gebruiken

Nee

Modelbouw mechanisch

Nee

Modelbouw prijsklasse

Modelbouw € 10 – € 25

 11,95

8 op voorraad

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

 
 

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Ugears U-Fidgets Stille Oceaan

 11,95

Menu

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.