Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

Ugears Harry Potter Hagrid’s Flying Motorbike

Uitverkocht

Hagrid’s Flying Motorbike™ Minimodel met zijspan is een onderdeel van de Ugears Harry Potter-collectie. Het is een kleine replica van de vliegende motorfiets die Sirius Zwarts (Harry Potter’s peetvader) uitleende aan Rubeus Hagrid, om Harry Potter naar het huis van de Duffelingen te brengen. Zestien jaar later haalde Hagrid Harry terug van hetzelfde adres net voordat Harry’s beschermingsspreuk was uitgewerkt, maar deze keer reed de tienertovenaar in een zijspan.

Sirius Black was een echte motorfietsliefhebber en wij delen zijn passie! De Flying Motorbike, bekend uit het Harry Potter-universum, is een absoluut pareltje. Met een draaibaar stuur, wielen met geschulpte velgen die een bevredigend gerommel produceren wanneer je over een oppervlak rijdt, en een open zijspan om een vriend mee te nemen op je avonturen, is deze motorfiets echt een droom die uitkomt! En om het helemaal compleet te maken, staat op de achterste kentekenplaat “GDO 558”, precies zoals te zien is in de film “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part One” wanneer Hagrid en Harry het opnemen tegen een groep Dooddoeners en Je-Weet-Wie.

Hagrid’s Vliegende Motorfiets is een perfect cadeautje voor alle liefhebbers van Harry Potter. Welk kind (of volwassen kind) zou niet dol zijn op het bouwen en tentoonstellen van deze prachtige doe-het-zelf motorfiets? Deze magische motor is meer dan alleen een statisch model, het is een fantastisch speelgoed, klaar voor avonturen vol verbeelding!

Aantal onderdelen: 130
Geschatte montagetijd: 1 uur

Product afmetingen: 135 x 85 x 110 mm

Extra informatie

Gewicht 155 g
Afmetingen 203 × 92 × 18 mm
Merken

Modelbouw merken

Ugears

Modelbouw collectie

Auto's & voertuigen, Film

Modelbouw voertuigen

Motorfiets

Modelbouw materiaal

Hout

Modelbouw doelgroep

Volwassenen, Kinderen

Modelbouw incl. lijm

Nee

Modelbouw incl. verf

Nee

Modelbouw lijm gebruiken

Nee

Modelbouw mechanisch

Ja

Modelbouw prijsklasse

Modelbouw € 10 – € 25

 15,95

Uitverkocht

‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎Stuur mij een e-mail‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎wanneer dit product weer op voorraad is

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

Uitverkocht

 
 

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Ugears Harry Potter Hagrid’s Flying Motorbike

 15,95

Menu