Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

Ugears Harry Potter Zwerkbal Flipperkast

Stap op je bezemstelen en bereid je voor op een opwindend spel Zwerkbal! Deze werkende flipperkast is geïnspireerd op het fictieve tovenaarsspel Zwerkbal uit de geliefde Harry Potter boeken en films. Tijdens het spel vliegen spelers door een luchtarena en proberen ze de Slurk door drie ringen aan de zijde van de tegenstander te gooien of te slaan, waarbij ze telkens tien punten scoren. Het team dat de Gouden Snaai vangt, scoort 150 punten en wint het spel.

Het DIY Ugears Quidditch Pinball-model is een visueel verbluffend stadion, bestaande uit een speelveld van karton bedrukt met decoratieve elementen, 8 verhoogde uitkijk platforms gegraveerd met de logo’s van de vier huizen van Zweinstein (Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw en Sytherin), een functioneel scorebord, een kist voor het opbergen van de Gouden Snaai en drie slurk-ballen. Daarnaast heeft deze flipperkast natuurlijk ook spelelementen zoals flippers, bumpers, doelen en obstakels.

Spelregels van Zwerkbal flipperkast

  • Zorg ervoor dat de Zwerkbal flipperkast correct in elkaar is gezet voordat je begint. Controleer of alle bewegende delen goed werken.
  • Plaats het model op een vlakke ondergrond en neem de gele bal (Snitch) uit de kist. Plaats de Snitch op de aangewezen plek op de linkerrail.
  • Steek de drie rode ballen (Slurk) in het gat aan de linkervoorzijde van het model.
  • Breng de drie doelen in het midden van het veld omhoog, door op de twee bumpers en de lanceerhelling direct achter de doelen te drukken.
  • Draai aan de draaiknop aan de achterkant van het scorebord om deze op drie nullen te zetten.
  • Nu ben je klaar om te beginnen met dit spel!

Om het spel te starten, druk je op de knop “Nieuw spel” aan de voorkant van het model en stuur je de drie slurk-ballen naar de juiste positie. Duw de hendel aan de voorkant omlaag om de eerste Quaffle in gereedheid te brengen, trek dan aan de zijtrekker en laat deze snel los zodat de bal het speelveld op wordt gelanceerd. Plaats je handen op de knoppen aan de zijkant van het spel en druk erop om elke bal zo lang mogelijk in het spel te houden. Versla de drie doelen om een pad vrij te maken naar de ringen, die worden verdedigd door Keeper Ron Weasley en de Wemel-tweeling als Drijvers. Elke keer dat de Slurk door een ring gaat aan de andere kant van het veld, verdien je tien punten (houd het scorebord bij door op de knop rechtsboven te drukken). De Slurk komt dan weer terug in het spel. Verdedig je eigen ringen door te voorkomen dat de Slurk-ballen langs je flippers komen, anders verdwijnen ze uit het spel. Zodra alle drie Slurk-ballen door je eigen ringen zijn gevallen, eindigt het spel.

De grootste uitdaging van het spel, en de ‘makkelijkste’ manier om te winnen, is het vangen van de Gouden Snaai. Dit kun je doen door een Slurk op de rails te sturen, door hem vanaf de hellende centrale helling te lanceren (de helling komt omhoog in positie zodra het middelste doelwit wordt geraakt). Als een Slurk op de rechterrail landt, wordt hij weer in het spel gebracht, terwijl een Slurk die op de linkerrail landt naar beneden rijdt totdat hij de Snaai in de wachtende armen van Harry Potter loslaat.

Aantal onderdelen: 402
Geschatte montagetijd: 9 uur

Product afmetingen: 425 x 185 x 295 mm

Extra informatie

Gewicht 1221 g
Afmetingen 378 × 227 × 50 mm
Merken

Modelbouw merken

Ugears

Modelbouw collectie

Film

Modelbouw materiaal

Hout

Modelbouw doelgroep

Volwassenen, Kinderen

Modelbouw incl. lijm

Nee

Modelbouw incl. verf

Nee

Modelbouw lijm gebruiken

Nee

Modelbouw mechanisch

Nee

Modelbouw prijsklasse

€ 75 – € 100

 84,95

1 op voorraad

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

 
 

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Ugears Harry Potter Zwerkbal Flipperkast

 84,95

Menu