Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

Unidragon The Tower of Babel

De allerkleinste onderdelen en het verbluffende palet van Brueghel zullen je meenemen naar een oud tijdperk, doordrenkt met bijbelse legendes en de pracht van het Nederlandse Renaissance-tijdperk. Unidragon heeft de voetsporen van deze meester gevolgd en gebruik gemaakt van een gelaagde, volumetrische print techniek om het effect van verschillende dimensies te creëren. Kijk maar eens naar deze adembenemende drie dimensionale illustratie! Stap voor stap heb je de mogelijkheid om je eigen toren op te bouwen. Te midden van deze betoverende stukjes bevinden zich versleutelde verwijzingen naar de naam van Brueghel zelf, zijn schilderachtige kunstwerken en zijn persoonlijke interesses. Ontdek verborgen, thematische puzzel stukjes en dompel jezelf onder in een ver verleden. De puzzel wordt verpakt in een doos van uitmuntende kwaliteit: een gelakte houten doos met kraft papier bezaaid met schetsen en tekeningen. Bij elke doos wordt ook een kleine schildersezel geleverd met een kopie van het schilderij – een hint om je te helpen de puzzel in elkaar te zetten.

De puzzels zijn gemaakt van 3 mm dik, geperst HDF. Dit materiaal is milieuvriendelijk, van hoge kwaliteit en duurzaam. Als je klaar bent met het in elkaar zetten, leg de puzzel dan niet terug in de kast. Gebruik hem als interieurdecoratie! Wij hebben hiervoor een speciaal lijmsysteem ontwikkeld dat de puzzel in elkaar zet en aan de muur plakt.

Product afmetingen: 435 x 595 x 3 mm

Extra informatie

Gewicht 1276 g
Afmetingen 303 × 230 × 60 mm
Merken

Puzzels merken

Unidragon

Puzzels prijsklasse

€ 100 en hoger

Puzzels collectie

Kunst

Puzzels doelgroep

Kinderen, Volwassenen

Puzzels leeftijd

12 Jaar en ouder

Puzzel aantal stukjes

1000 stukjes

Puzzel formaat

One size

Puzzels materiaal

Hout

 149,99

Uitverkocht

‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎Stuur mij een e-mail‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎wanneer dit product weer op voorraad is

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

Unidragon The Tower of Babel

Uitverkocht

Gerelateerde producten

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Unidragon The Tower of Babel

 149,99

Menu