Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

Ugears Mad Hornet Vliegtuig

Uitverkocht

Elke dag is een geweldige dag om te vliegen met je Ugears Mad Hornet vintage racer. Geïnspireerd door de Granville Brothers’ Gee Bee Model R-1 Super Sportster en andere vintage racevliegtuigen uit de jaren 30, heeft de Mad Hornet Vliegrtuig een dikke, traanvormige romp en een ruim achterin geplaatste cockpit om de piloot beter zicht te geven op de krappe draai rond de renbaan pylonen.

Het Ugears Mad Hornet Vliegtuig is een “Medium” moeilijk doe-het-zelf houten model met 354 onderdelen en belooft 8 uur plezierige montagetijd. Het vliegtuigmodel wordt aangedreven door een opwindbare schroefveermotor, die vaak wordt gebruikt in horlogemechanismen en andere precisie-instrumenten. Verschillende tandwielsets brengen kracht van de veer over naar de bewegende delen van het vliegtuig. De Mad Hornet heeft twee modi: pre-flight check-modus en taxi-modus. Kies de modus door de roterende trommel in een van de twee standen te zetten. Steek de speciale sleutel in de stoppergleuf en trek tot 21 keer aan het opwindkoord. Plaats het vliegtuig op een vlakke ondergrond, verwijder de sleutel en kijk hoe je Mad Hornet tot leven komt. In de check-modus draait de propeller terwijl de vleugelkleppen en het staartroer wiebelen, voordat het vliegtuig automatisch overschakelt om over het vliegveld naar de startbaan te taxiën. In de taximodus begint uw vliegtuig onmiddellijk te taxiën, tot wel 2,5 meter hoog!

Ugears staat over de hele wereld bekend voor het produceren van prachtige houten doe-het-zelf-modellen en 3D-puzzels. Dit inclusief alle soorten voertuigen: auto’s, vrachtwagens, motoren, treinen, boten en vliegtuigen. De Mad Hornet is ons mooiste meest complexe vliegtuigmodel tot nu toe. We staan ook bekend om onze throwback, steampunk-gevoeligheid, dus dit korte en stevige vliegtuig uit de jaren 30 leek perfect voor een kenmerkende Ugears-vlieger. De Mad Hornet is een aantrekkelijk decoratief item voor thuis of op kantoor. Met al die techniek is het echt bedoeld voor fantasierijk spel, vooral om te pronken met de pre-flight-reeks. De draaiende propeller van de Mad Hornet en het bewegende staartroer en de vleugelkleppen die in tandem werken, zijn cool, maar de opeenvolgende actie om het modelvliegtuig te laten taxiën nadat de grondcontroles zijn voltooid, is uniek in onze collectie.

Product afmetingen: 26.5 x 24.5 x 12.5 cm
Formaat pakket: 37.8 x 17 x 3.4 cm
Aantal onderdelen: 354
Geschatte montagetijd: 8 uur

Extra informatie

Afmetingen 378 × 170 × 34 mm
Merken

Modelbouw merken

Ugears

Modelbouw collectie

Auto's & voertuigen

Modelbouw voertuigen

Vliegtuigen

Modelbouw materiaal

Hout

Modelbouw doelgroep

Volwassenen, Kinderen

Modelbouw incl. lijm

Nee

Modelbouw incl. verf

Nee

Modelbouw lijm gebruiken

Nee

Modelbouw mechanisch

Ja

Modelbouw prijsklasse

Modelbouw € 50 – € 75

 59,95

Uitverkocht

‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎Stuur mij een e-mail‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎wanneer dit product weer op voorraad is

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

Uitverkocht

 
 

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Ugears Mad Hornet Vliegtuig

 59,95

Menu

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.