Altijd korting:
5%5%

Bij een minimaal
bedrag van €20,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

10%10%

Bij een minimaal
bedrag van €35,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

15%15%

Bij een minimaal
bedrag van €50,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

20%20%

Bij een minimaal
bedrag van €65,-

Alleen geldig vanaf 2 artikelen

Ugears Vintage Wekker

De vintage wekker van Ugears is een charmante erfenis, een decoratieve herinnering aan de wekker die op het nachtkastje in het huis van je ouders of grootouders staat. Wanneer je het grote tandwiel aan de zijkant beweegt, draaien de wijzers van de wekker en rinkelen de bellen, waardoor het houten klokmodel zijn karakteristieke “klikkende” alarmgeluid krijgt. Hoewel deze decoratieve houten modelklok niet echt de tijd houdt, zijn de wijzers van de klok zo ingesteld dat een volledige draaiing van de minutenwijzer de uurwijzer één positie vooruit gaat. De wijzerplaat is ontworpen met elementen, waaronder de zon, planten, krullen en een bewegende zonnewijzer. Hij staat op kolommen die het hele model een aantrekkelijke architecturale structuur geven.

De Vintage Wekker is een aanvulling op de Steampunk klok in de Ugears-catalogus. Beide hebben een opengewerkte stijl met decoratief snijwerk en tandwielen, een mix van steampunk-stijl met een lichte zweem van Venetiaans aantrekkingskracht. Beide modellen hebben de classificatie “eenvoudig” voor beginners en/of junior bouwers. Beide hebben een grote decoratieve uitstraling en zullen perfect samengaan op uw plank of tafel. Er is geen lijm of speciaal gereedschap nodig om dit doe-het-zelf klokmodel in elkaar te zetten, druk eenvoudig de voorgesneden onderdelen uit de composiethouten borden en klik ze aan elkaar, met een beetje schuren en waxen om de tandwielen soepel te laten lopen.

De Vintage Alarm klok zal fans van retro steampunk design, uurwerken en iedereen die al heeft genoten van het bouwen van de Ugears Steampunk klok, aanspreken. Zijn er klokkenliefhebbers of horlogeverzamelaars in uw kring van familie en vrienden? Geef ze een set Ugears DIY-kloksets als cadeau voor hun volgende verjaardag of voor de feestdagen. De Ugears Vintage wekker is een leuk, licht uitdagend en bevredigend creatief project voor gezinnen om samen aan te werken, en een aantrekkelijke toevoeging aan je interieur. Dus ga je gang, pak je telefoon en stel een alarmherinnering in om de Ugears Vintage Alarm Clock te kopen!

Product afmetingen: 9 x 5 x 12,5 cm
Formaat pakket: 21 x 9,2 x 2 cm
Aantal onderdelen: 43
Geschatte montagetijd: 1 uur

Extra informatie

Gewicht 148 g
Afmetingen 210 × 92 × 20 mm
Merken

Modelbouw merken

Ugears

Modelbouw collectie

Klokken

Modelbouw materiaal

Hout

Modelbouw doelgroep

Volwassenen

Modelbouw incl. lijm

Nee

Modelbouw incl. verf

Nee

Modelbouw lijm gebruiken

Nee

Modelbouw mechanisch

Ja

Modelbouw prijsklasse

Modelbouw € 0 – € 10

 14,95

Uitverkocht

‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎Stuur mij een e-mail‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎wanneer dit product weer op voorraad is

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

Ugears Vintage Wekker

Uitverkocht

5%5%

Bij een minimaal
bedrag van €20,-

10%10%

Bij een minimaal
bedrag van €35,-

15%15%

Bij een minimaal
bedrag van €50,-

20%20%

Bij een minimaal
bedrag van €65,-

Altijd korting
365 dagen per jaar

Bliksem-SNEL! voor 23:30
besteld, morgen in huis

Eén is geen! Bij ons
koop je altijd meer

Veilig bestellen bij een
vertrouwde website

Ugears Vintage Wekker

 14,95

Menu