Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

Robotime Miniatuur Huisje Becka‘s Baking House DG161

Heb jij dat ook dat je bij een bakkerij vol met zoete, zalige gebakjes staat? Dat je bijna even verzot wordt op de smakelijke zoetigheden? Wordt dan fan van Rolifes miniatuur huisje Becka‘s Baking House. Deze ongelooflijke bakkerij heeft de lekkerste zoetigheid je ooit gezien hebt. De toonbank is gevuld met talloze koekjes, snoepjes en croissantjes. Er staan twee vitrines waaruit hele mondvullende desserts en cakes naar je oproepen. En natuurlijk kun je hier ook versgebakken wafels kopen en taarten uit een vitrine. Het is tenslotte Bakery & Dessert. Je kunt je favoriete gebakje meenemen door een tang te pakken uit het rek… smullen maar!

Rolife geeft je een geweldige ervaring met het bouwen van een bouwpakket! In dit pakket zitten 141 stuks die je samen met lijm kunt bouwen tot een bakkerijtje van 21 centimeter hoog. Er zijn ook veel kantenklare items, zoals de croissantjes en een gele rek met snoepjes. Je kunt ook ledverlichting aansluiten. Geniet van deze unieke uitdaging om te knutselen en deze prachtige bakkerij te creëren en bewonder de kleurrijke elementen als je eenmaal bent gaan bouwen. Deze magische ervaring laat je nog lang genieten.

Product afmetingen: 157 x 215 x 149 mm

Extra informatie

Merken

Modelbouw merken

Robotime

Modelbouw collectie

Miniatuur huisjes

Modelbouw materiaal

Hout

Modelbouw doelgroep

Volwassenen, Kinderen

Modelbouw incl. lijm

Ja

Modelbouw incl. verf

Ja

Modelbouw lijm gebruiken

Ja

Modelbouw prijsklasse

Modelbouw € 25 – € 50

 39,99

7 op voorraad

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

Robotime Miniatuur Huisje Becka‘s Baking House DG161

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Robotime Miniatuur Huisje Becka‘s Baking House DG161

 39,99

Menu