Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzenden Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in educatief speelgoed

Koop nu, betaal later

EAN: 4019631675002 SKU 67500 Categorieën , , , ,

Franzis Ford Mustang V8 model engine kit

Uitverkocht

Bouw je eigen Ford Mustang V8-Motor model! Deze bouwset leert je het ontwerp en de werking van een motor kennen vanuit een geheel nieuw perspectief. Van de ongeveer 200 plastic onderdelen maak je een motormodel van het type 289 K-code-V8 uit het jaar 1965. Lijmen is niet nodig tijdens de montage, omdat alle onderdelen kunnen worden geschroefd of ingestoken. In ongeveer drie uur vormen de afzonderlijke onderdelen een gedetailleerd model met beweegbare cilinders, krukas en zuigers. LED’s simuleren de vonken in de cilinders. Het transparante motorblok onthult deze fascinerende interactie. ​Een geïntegreerde geluidsmodule met origineel motorgeluid laat het model tot leven komen met een druk op de knop.

De Ford Mustang veroverde de straten van Amerika aan het begin van de jaren zestig. De legendarische auto met het gallopperende paard op de radiator grille staat voor de “American Dream” onder de auto’s tot vandaag. De V8-motor is een integraal onderdeel van de geschiedenis van de Mustang. De eerste generatie Ford Mustang was uitgerust met de K-code V8, de krachtigste motor voor deze serie op dat moment. Technologie en ontwerp worden gekenmerkt door hun eenvoud en betrouwbaarheid, die aanzienlijk hebben bijgedragen aan het succes van de Mustang. Het Franzis-model op schaal 1: 3 brengt deze klassieke motor bij je thuis en laat je dit indrukwekkende stukje technologische geschiedenis op een levendige manier ervaren.

Motor- en technologiefans krijgen waar voor hun geld met deze bouwset. Dankzij het verfijnde ontwerp, zal je elke keer dat je kijkt een nieuw, fascinerend detail ontdekken.

  • Krukas, zuiger en cilinder werken zoals het grote prototype
  • Origineel motorgeluid dankzij geïntegreerde geluidsmodule
  • LED’s simuleren vonken
  • Transparante behuizing voor een fascinerende uitstraling van binnen
  • Voetstuk met label voor installatie

Samen met de bouwset ontvang je een grootformaat begeleidend boek met meer dan 100 pagina’s, dat speciaal voor dit bouwpakket is gemaakt. 60 pagina’s belichten de geschiedenis van de Ford Mustang, het principe van de V8-motoren, net als de technologie en de werking van de “K-code” met talloze illustraties en zorgvuldig onderzochte gedetailleerde kennis. De onderwerpen van het bijbehorende boek: De geschiedenis van de Ford Mustang, de V8-motor als aandrijfconcept, de K-code V8 van de Mustang uit 1965, verdere ontwikkeling van de Mustang V8-motoren en de Shelby Mustang. Het bijbehorende boek is tweetalig in het Duits en Engels.

Schaal 1:3
Aantal onderdelen: 200+
Afmeting in cm: 27 x 20 x 27
Leeftijd: 14+
Montagetijd: ongeveer 3 uur
Extra nodig: 3 x 1,5 V batterijen (type AA)

Product afmetingen: x x mm

Extra informatie

Gewicht3070 g
Afmetingen440 × 140 × 320 mm
Merken

Modelbouw merken

Franzis

Modelbouw collectie

Motoren

Modelbouw materiaal

Kunststof

Modelbouw doelgroep

Volwassenen

Modelbouw lijm gebruiken

Nee

Modelbouw mechanisch

Ja

Modelbouw prijsklasse

€ 100 en hoger

 199,00

Uitverkocht

‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎Stuur mij een e-mail‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎wanneer dit product weer op voorraad is

Levertijd: In bijna alle gevallen is op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Het is in enkele gevallen mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgopties: Bij het afronden van de bestelling zie je welke bezorgoptie er voor jouw beschikbaar zijn.

Uitverkocht

 
 

Voor 23:30 besteld,
morgen in huis

Gratis verzenden
Vanaf € 50,-

Rijk aanbod in
educatief speelgoed

Koop nu,
betaal later

Franzis Ford Mustang V8 model engine kit

 199,00

Menu

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.